Обраќање на Мик Волас – европратеник од ирската социјалистичка партија Независни За Промена

Мик Волас е еден од ретките европратеници кој во неговите говори во Европскиот парламент ја посочува потребата од дијалог со Русија, како и лицемерието на надворешната политика на ЕУ.