Левица: Богоев ги злоупотребува образовните институции за политичко рекламирање

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Карпош

„Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко рекламирање на функционерите на Заев и останатите функционери на СДСМ.

Наместо решавање на реалните проблеми на жителите и одбрана на нивните интереси, Богоев ја трансформираше општината во ПР алатка, во служба на партиските интереси на СДСМ.”


👉 Богоев по којзнае кој пат ги злоупотребува образовните институции на територијата на Општина Карпош за политичко…

Posted by Левица – Карпош on Saturday, March 6, 2021