Бомбите – потврда дека криминалот е впишан во кодот на високитe ешалони на власта

Бомба Разорна бомба: Заев договора да паднат судски предмети, „позадински комбинациите се правени со Катица, Оливер, со Радмила“https://www.youtube.com/watch?v=W3VhGSs9UqE&feature=emb_title Публикувахте от

Read more

Зошто политичарите и политиката се толку непопуларни – против професионалните политичари!

„Кога оние кои се доблесни и паметни не се вклучуваат во политиката, тие се казнуваат со тоа што завршуваат управувани

Read more

Левица поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Уставниот суд

Денес Левица, до Основното јавно обвинителство – Скопје, поднесе кривична пријава против поранешниот претседател на Уставниот суд на РМ –

Read more