Апасиев: Референдумот во Дојран е врел шамар за социјал-демократите!

„Врел ШАМАР у фацата на социјалдемократите!!!

Дојранчани денес и покажаа среден прст на корумпираната власт, слушајќи ги нашите аргументи против приватизација на водата за пиење. Во овој индикативен случај, Левица, активно агитирајќи да се излезе и гласа ПРОТИВ (наместо бојкот), покажа дека знае умешно да ги прилагоди своите методи на борба согласно приликите на терен. Затоа сме многу незгодни противници. Оти имаме штоф за политика.

p.s. Драги комуњари, или научете ја историската лекција дека не можете контра волјата на народот или ќе ја доживеете судбината на Пасок и ќе бидете збришани од политичката сцена.

p.p.s. Актуелниoт градоначалник на Дојран од редовите на СДС покрај политички, дополнително, треба и правно да одговара за флагрантното прекршување на предреферендумскиот молк!

БРАВО ЗА ДОЈРАНЧАНИ.
You made my day” 

Врел ШАМАР у фацата на социјалдемократите!!!Дојранчани денес и покажаа среден прст на корумпираната власт, слушајќи ги…

Публикувахте от Димитар Апасиев в Неделя, 2 февруари 2020 г.