Градоначалникот на Охрид добил подарок-парцела пред пет години во износ од пола милион евра

Од документи кои беа објавени на социјалните мрежи јавноста дозна дека актуелниот градоначалник на Охрид од редовите на СДСМ, Константин … Продолжи со читање Градоначалникот на Охрид добил подарок-парцела пред пет години во износ од пола милион евра