„Косовските“ специјалци со автомати и шок-бомби кон народот

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Специјалните сили на „Косово“* денес, 26.03.2018, влегоа во сала, за време на политички собир на српското население, со цел да го уапсат Марк Џуриќ, кој според нив нелегално влегол во „државата“. При тоа тие, како шо се гледа на видеото, вперија пушки кон невооружениот народ и фрлија на нив шок-бомби.

Премиерот на „Косово“, Хашим Тачи, изјави дека полицијата постапила правилно!

 

 

 

 

На видеата јасно се гледа дека полицијата пва нападна и дека беа и агресивни кон новинарите.

 

*името е во наводници бидејќи тоа не е легитимна држава туку творба на американскиот империјализам