Комеморација

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

На денешен ден 1945 војската на СССР го ослободува концентрациониот камп во предградјето на Краков Полска од фашистите. Ова е постер комеморација.