Француска седенка, четврток во Артикултура

Текстот е преземен од ФБ настанот.


Да го прославиме свежнатиот изглед на Артикултура, со вино, читање француска литература и симпатична модерна и немодерна француска музика селектирана од Nina Tunteva. 🙂

Агендата е:
19:00 Обзнанување на новото лице на Артикултура
19:30 Читање на француска литература со превод од француски во живо во соработка со Француската Алијанса
21:00 Дружба со вино и француска музика.

Да си дојдите. 🙂