Kurzschluss: Вечер на музички видеа

На 22 окт. од 19:00, во Социјалниот центар „Дуња“ започнува Kurzschluss: Вечер на музички видеа. Анимирани, визуелно атрактивни тесктови, со силни пораки, башка испреплетени со одлични музички нумери. Настанот ќе биде прва сесија од серија проекции на музички видеа (култни, но и малку познати) кои предизвикаат силни визуелно-аудитивни дразби.

Селекција: Стефан Радуловиќ и Андреј Јованчевски