Paratissima Skopje #4

Текстот е превземен од FB настанот.


Четвртото издание на најголемата продажна изложба за уметност и дизајн во Македонија. Бидете љубопитни и истражете ја Паратисима Скопје – влезот е бесплатен!

Паратисима Скопје е интернационален саем на современа уметност посветен на поддршка и промоција на културата, уметноста и креативните индустрии.

Четвртото издание на Интернационалниот саем на современа уметност Paratissima Skopje ќе се одржи на 15 | 16 | 17 јуни во Младински Културен Центар.

Линк до програма >>> http://paratissimaskopje.mk/programa/


Paratissima Skopje is an International Contemporary Art Fair devoted to the support and promotion of culture, art and the creative industries.

Fourth edition of the International Contemporary Art Fair – Paratissima Skopje : 15 | 16 | 17 June 2017

Link to program >>> http://paratissimaskopje.mk/en/program/