Свирка на Bluesbreaker и Reminded (Украина) во СЦ Дуња

Полека но сигурно продолжува пролетната сезона на свирки во СЦ Дуња. Следната свирка е овој вторник (16 мај) од 21 часот.

Овојпат на гости ни доаѓаат постхардкор бендовите Bluesbreaker и Reminded од Киев, два од попознатите бендови од хардкор сцената на Украина во денешно време.

Сите сте добредојдени во вторник во 21 часот, а влезот ќе биде со препорачана донација за поддршка на бендовите и покривање на патни трошоци.

Еве како звучи нивната музика:
https://bluesbreakercrew.bandcamp.com/
https://reminded044.bandcamp.com/